top of page

Vrei un website care îți aduce clienți?*

În plus, să fie ușor de folosit, cu un design modern și să nu mai ai costuri de mentenanță ulterioare? Ești în locul potrivit, bine ai venit.

Pe lângă serviciul de web design, te putem ajuta cu o campanie de Google Adwords prin care să-ți recuperezi banii investiți în crearea site-ului!

Optimizare pentru mobil

Peste 50% din căutările din motoarele de căutare au loc de pe device-uri mobile, în cazul site-urilor business poate chiar și pe la 70%. Dacă site-ul tău nu este optimizat pentru trafic mobil, nu apare în rezultatele de căutare. În consecință, este crucial ca fiecare pagină web să fie optimizată pentru mobil.

Optimizare Seo

Algoritmul folosit de motoarele de căutare se dezvoltă pe zi ce trece, iar noi trebuie să ținem pasul cu actualitățile. Ideal este ca un site să fie gândit încă din etapa de dezvoltare cu optimizare SEO on page, dar și site-urile existente înregistrează o creștere semnificativă în trafic și/sau vânzări după optimizarea SEO. Motoarele de căutare chiar îți aduc clienți!

Statistici și date

O parte importantă dar de foarte multe ori neglijată sunt statisticile și măsurarea traficului paginii web. Integrăm la fiecare site creat de noi un sistem de Analytics care îți arată cu exactitate numărul vizitatorilor paginii tale, cum ajung aceștia pe pagina ta și care sunt interesele lor.

Site de

prezentare

Site-ul tău este imaginea ta de pe internet. Creăm site-uri de prezentare cu design modern, responsive, optimizate SEO, cu concept grafic unicat, personalizat. Cel mai accesibil și simplu mod de promovare pentru orice tip de activitate.

chemx1.jpg
hs-web1.jpg

E-commerce

Ai nevoie de un magazin online cu design personalizat, responsive și user friendly? Dorești un design modern, contemporan, număr nelimitat de clienți și costuri reduse?

La noi găsești soluții de comerț online, adaptate nevoilor și cerințelor tale.

bottom of page