top of page

Design Grafic*

Dacă dorești un design pentru brandul, produsul sau compania ta care să te diferențieze de concurență și să-i facă pe oameni să-și amintească de tine cu ușurință, ai ajuns în locul potrivit! La Spark* găsești totul pentru a crea o identitate vizuală puternică: logo design, identitate vizuală, web design, print advertising, package design - DESIGN GRAFIC online și offline.

Fb-ads.jpg

Design Grafic

Online

Cu ajutorul materialelor vizuale poți ieși ușor în evidență în spațiul online, indiferent dacă e vorba despre un site web ori platformele de social media. Imaginea chiar contează! Bannere, reclame social media statice sau video, newslettere, e-book-uri, e-cataloage, toate acestea îți întăresc prezența și identitatea online, atât de importante în secolul XXI.

PPC Banner Ads

Design

Cunoști reclamele tip banner care apar pe diferite pagini web cu ajutorul Google Ads, folosite de tot mai multe companii? Noi îți creăm bannerul și dacă dorești, te și ajutăm cu campania pe Google.

Află mai multe aici !

Mai mult
display-ad-mockup-01.jpg

Design Grafic

Offline

Chiar dacă spațiul online devine tot mai popular, nu este de neglijat nici spațiul offline. Fiecare companie are nevoie de cărți de vizită, cataloage de produse și servicii, mape, broșuri și flyere, publicitate în reviste, materiale pentru conferințe, roll up-uri pentru prezentații, reclame outdoor, standuri expo șamd.

Productie Publicitară

Nu numai că proiectăm aceste materiale pentru tine ci îți oferim soluții și pentru producția publicitară.

bottom of page