top of page

Package

design*

Prima impresie contează! În cazul designului de ambalaje sunt importante nu doar elementele grafice ci și forma ambalajului. Îți dorești ca ambalajele produselor tale să armonizeze cu identitatea vizuală a companiei tale, și implicit și cu mesajul pe care vrei să-l transmiți publicului țintă? Vrei să ții pasul cu trendul? De ce este un ambalaj mai atractiv pentru cumpărători decât celălalt? Noi te ajutăm să găsești răspunsul la aceste întrebări!

Geometric Shapes

Tipuri de design

ambalaje

Design ambalaj plastic

Designul ambalajului ales corect îți poate crește vânzările dar probabil știai deja acest lucru. Îți oferim soluții grafice moderne și atenție deosebită la detalii. Cu ajutorul simulării 3D poți vedea cum va arăta produsul tău pe raftul magazinelor.

Design ambalaj carton

Parcurgem toate etapele proiectării ambalajelor de hârtie și carton, de la proiectarea propriu-zisă, până la designul grafic și executare tipografică, ținând cont de importanța faptului ca designul să fie în armonie cu brandul și identitatea vizuală. Ambalajul îți promovează produsul la raft, comunică mesajul tău și oferă prestigiu produsului tău.

Design ambalaj eticheta

Ambalajul îți îmbracă produsul. Cum spațiul creativ de pe o etichetă este destul de limitat, designul trebuie să fie inspirat și puternic. Creăm pentru produsul tău o etichetă atractivă dar care totuși conține informațiile pertinente și designul autentic al brandului tău.

Design ambalaj

foil bag

Unul dintre cele mai populare tipuri de ambalaj, cu o suprafață care poate fi personalizată în întregime. Ne familiarizăm cu brandul și produsul tău, ne documentăm și creăm pentru tine un ambalaj autentic, în ton cu ultimele tendințe.

Package design realizate

bottom of page