Politica de confidențialitate*

Confidentialitatea datelor

 

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale referitoare la serviciile noastre ( Sc LKHCS Srl ).

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC LKHCS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Politica de confidențialitate

Compania s.c. LKHCS s.r.l. cu sediul în Cetariu nr. 414. județul Bihor, România, înscrisă în Registrul Comerțului cu nr. J05/1124/2019, CIF RO40906098, operatorul paginii web www.sparkadvertising.ro, declară că toate datele cu caracter personal, colectate prin intermediul site-ului www.sparkadvertising.ro, sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei Consiliului 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) RGPD.

s.c. LKHCS s.r.l. respectă dreptul privind procesarea datelor cu caracter personal ale clienților, care accesează magazinul online, în conformitate cu legislația în domeniu.                               

 

§ 1 Categorii de date prelucrate, scopul și temeiul juridic

s.c. LKHCS s.r.l. colectează informații cu caracter personal:

a) datele pe care vizitatorii site-ului ni le furnizează în mod voluntar pentru a ne contacta prin intermediul formularelor de contact on-line respectiv: nume și prenume, adresa de e-mail, alte informații care ne sunt transmise.

c) abonarea la buletinul informativ (Newsletter), a cărui subiect este furnizat pe cale electronică.  Temeiul juridic – Consimțământul persoanei vizate de a prelucra datele sale cu carecter personal, pentru furnizarea serviciului Newsletter (articolul 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD).   

1. În cazul completării formularului de contact clientul ne furnizează următoarele date:

a) numele - prenumele;

b) adresa de e-mail;

c) numărul de telefon;

 

2. În cazul antreprenorilor, lista de colectare a datelor cu caracter personal este extinsă prin: 

a) compania antreprenorului;

3. În cazul utilizării serviciilor Newsletter, clientul oferă doar adresa sa de e-mail. 

5. Sunt colectate și prelucrate anumite informații suplimentare în timp ce clientul accesează site-ul web www.sparkadvertising.ro, în special: adresa IP atribuită calculatorului folosit de client sau adresa IP externă a furnizorului de Internet, numele de domeniu, tipul de browser, timpul de acces și tipul sistem de operare. 

6. De la clienți pot fi colectate datele de navigare, inclusiv linkuri și cookie-uri, care au o legătură cu activitățile înterprinse pe pagina web www.sparkadvertising.ro. De asemenea, pentru a stabili și a investiga revendicări, pot fi procesate date, cum ar fi: numele, prenumele, date privind utilizarea serviciilor și alte date necesare pentru a dovedi existența revendicării. Temeiul juridic – interesul legitim (articolul 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD). Datele sunt colectate pentru a facilita utilizarea serviciilor și de a îmbunătăți funcționarea acestor servicii. 

7. Transferul de date cu caracter personal către s.c. LKHCS s.r.l. este voluntar, în legătură cu furnizarea serviciilor. 

 

§ 2 Accesul și timpul de procesare a datelor cu caracter personal  

1. Datele cu caracter personal sunt transmise furnizorilor de servicii, din cadrul s.c. LKHCS s.r.l. , în timp ce este accesată pagina web www.sparkadvertising.ro. Informațiile sunt transmise în conformitate cu prevederile RGPD, doar pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. 

2. Furnizorii de servicii se află în România și în alte țări din Spațiul Economic European (SEE). 

3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate, atunci când există un acord din partea clientului și acesta este valabil până când acordul este anulat și o perioadă de timp după anulare, în conformitate cu legea.

Totodată, stocarea datelor cu caracter personal este posibilă pentru realizarea anumitor statistici, cercetări și îmbunătățiri a serviciilor. 

4. Datele de navigare sunt folosite pentru a oferi clienților o calitate mai bună de servicii, pentru analiza statistică a datelor și adaptarea magazinului online la preferințele clienților, precum și administrarea magazinului online. 

5. Atunci, când clientul este abonat la buletinul informativ (Newsletter), s.c. LKHCS s.r.l. trimite la adresa de e-mail a clientului, informații comerciale despre promoții și servicii noi disponibile. 

6. În cazul trimiterii unei cereri,  s.c. LKHCS s.r.l.  furnizează date cu caracter personal organelor de stat autorizate, în special unităților organizatorice ale Procuraturii, Poliției, Președintelui Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, Președintelui Oficiului Concurenței și Protecției Consumatorului sau Președintelui Oficiului Comunicațiilor Electronice. 

                          

 § 3 Utilizarea fișierelor cookie

1. Magazinul online folosește fișiere mici de texte, numite cookie-uri. Acestea sunt înregistrate de s.c. LKHCS s.r.l. pe dispozitivul utilizat de persoana care accesează magazinul online. Un fișier cookie conține numele de domeniu din care provine, timpul său de expirare și un număr individual selectat aleatoriu pentru acest fișier.
Informațiile colectate datorită acestor fișiere, ajută la a personaliza corect conținul reclamelor, precum și funcționarea generală a site-ului. 

2. s.c. LKHCS s.r.l. utilizează două tipuri de module cookie: 

a) Cookie-uri de sesiune: după încheierea sesiunii de browser sau închiderea calculatorului, informațiile memorate sunt eliminate automat din memoria dispozitivului. Mecanismul cookie-urilor de sesiune nu permite colectarea de date personale sau informații confidențiale din calculatorul clientului.

b) Cookie-uri persistente: acestea sunt stocate în memoria dispozitivului folosit de client și rămân acolo până când sunt șterse sau expiră automat. Mecanismul cookie-urilor persistente nu permite colectarea de date personale sau informații confidențiale de la calculatorul clientului. 

3. s.c. LKHCS s.r.l. utilizează cookie-uri proprii în următoarele scopuri: 

a) analize, cercetări și în special pentru a crea statistici anonime, pentru a înțelege cum folosesc clienții site-ul.

4. s.c. LKHCS s.r.l. utilizează cookie-uri externe: pentru colectarea datelor statistice generale și anonime prin intermediul instrumentelor analitice Google Analytics (administrator de cookie-uri externe: Google Inc. cu sediul în SUA) și Facebook (administrator de cookie-uri externe: Facebook Inc. cu sediul în SUA) ; 

5. Mecanismul cookie-urilor este sigur pentru clienții magazinului online. Colectarea datelor prin intermediul cookie nu provoacă daune (viruși sau alte programe nedorite) în calculatorul clientului. Cu toate acestea, în browserele lor, clienții au opțiunea de a limita sau de a dezactiva accesul cookie-urilor la calculator. Utilizarea acestei opțiuni nu stopează accesarea și utilizarea site-ul magazinului online, cu excepția anumitor funcții. 

6. Informații despre browsere și modalitatea de dezactivare și refuz a fișierelor cookie.

a) browserul Internet Explorer; ( https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies )
b) browserul Android; (https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ro&co=GENIE.Platform%3DAndroid&oco=1 )
c) browserul Mozilla Firefox; (https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor)d) browserul Chrome; ( https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ro&co=GENIE.Platform%3DDesktop&oco=1 )

7. s.c. LKHCS s.r.l. poate colecta adresa IP ale clienților. O adresă IP este un număr atribuit fiecărui calculator conectat la internet. În majoritatea cazurilor, aceasta se modifică de fiecare dată când are loc conexiune la internet. Adresa IP este utilizată de s.c. LKHCS s.r.l. pentru determinarea regiunilor în care sunt observate cele mai multe vizualizări. Informațiile colectate sunt considerate informații utile pentru administrarea și îmbunătățirea site-ului www.sparkadvertising.ro. 

8. Pagina poate conține link-uri către alte site-uri web. Important! Compania noastră nu este responsabilă pentru regulile de confidențialitate aplicabile acestora.

 

§ 4 Drepturile clientului

1. Dreptul de a retrage consimțământul. Temei juridic: art. 7 punct. 3 din RGPD. 

a) Clientul are dreptul de a retrage orice consimțământ dat de s.c. LKHCS s.r.l.;
b) Retragerea consimțământului nu are consecințe negative asupra clientului, dar poate împiedica utilizarea în continuare a serviciilor sau funcționarea acestora. 

2. Dreptul la opoziție. Temei juridic: art. 21 din RGPD. 

a) În orice moment, clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor sale personale, inclusiv celor de profil, dacă s.c. LKHCS s.r.l. folosește datele cu caracter personal în marketingul direct;

b) În cazul în care obiecția clientului se dovedește a fi justificată și s.c. LKHCS s.r.l. nu va avea un temei juridic diferit pentru a procesa datele cu caracter personal, datele clientului vor fi eliminate din baza de date. 

3. Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - temeiul juridic: art. 17 RGPD

a) clientul are dreptul de a solicita eliminarea tuturor sau a anumitor date cu caracter personal.

b) clientul are dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, în următoarele cazuri:

          a. datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile care au fost colectate sau prelucrate;
          b. își retrage consimțământul în baza căruia are loc prelucrarea datelor;

          c. se opune utilizării datelor sale în scopuri de marketing;

          d. datele cu caracter personal sunt procesate ilegal;
          e. datele cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta obligația legală prevăzută de legislația Uniunii Europene sau de legislația unui stat membru la care se atribuie s.c. LKHCS s.r.l.

c) s.c. LKHCS s.r.l. în urma anumitor cereri de ștergere a datelor cu caracter personal sau de retragere a consimțământului, poate păstra anumite date cu caracter personal, doar atunci când prelucrarea este necesară pentru stabilirea, afirmarea sau apărarea revendicărilor, precum și pentru îndeplinirea unor obligații legale. Acest lucru se aplică în special datelor personale care includ: nume, prenume, adresa de e-mail. Datele sunt reținute în scopul soluționării plângerilor și revendicărilor legate de utilizarea paginii web www.sparkadvertising.ro

4. Dreptul la restricționarea prelucrării datelor - temeiul juridic: art. 18 RGPD. 

a) Clientul are dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor sale cu caracter personal. Depunerea unei cereri, în așteptarea examinării sale, împiedică utilizarea anumitor funcții sau servicii, a căror utilizare implică prelucrarea datelor acoperite de cerere. s.c. LKHCS s.r.l. nu va trimite clientului mesaje, inclusiv mesaje de marketing. 

b) Clientul are dreptul de a solicita o restricție privind utilizarea datelor cu caracter personal în următoarele cazuri:

               a. contestă exactitatea datelor personale, s.c. LKHCS s.r.l. limitează utilizarea acestora, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor (nu mai mult de 7 zile);
               b. atunci când prelucrarea datelor este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor, solicitând restricționarea utilizării acestora;
                c. operatorul nu mai are nevoie de date personale în scopul prelucrării, dar persoana vizată  le solicită pentru a-și susține sau a apăra un drept.

5. Dreptul de acces la date - temeiul juridic: art. 15 RGPD.

 a) Clientul are dreptul de a obține din partea operatorului o confirmare, dacă prelucrează sau nu datele cu caracter personal, în caz afirmativ, clientul are dreptul:
                       a. să obțină acces la datele personale;
                       b. să dețină informații despre scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, perioada planificată de stocare și dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
                       c. să ceară o copie a datelor cu caracter personal.              

6. Dreptul de rectificare a datelor - temeiul juridic: art. 16 RGPD.

         a) clientul are dreptul de a solicita administratorului să rectifice datele cu caracter personal incorecte. Având în vedere scopurile procesării, clientul are dreptul de a solicita completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare, direcționând cererea la adresa de e-mail, în conformitate cu §7 din Politica de confidențialitate. 

7. Dreptul la transferul de date – temeiul juridic: art. 20  RGPD

a) Clientul are dreptul să primească datele sale personale pe care le-a furnizat operatorului și apoi să le trimită unui alt operator de date cu caracter personal la alegerea sa. Operatorul va trimite datele personale ale clientului sub forma unui fișier în format csv.

8. Când apare o situație similară drepturilor menționate anterior, s.c. LKHCS s.r.l. este obligat să respecte cererea și să o soluționeze fără întârzieri (nu mai târziu de o lună de la primirea acesteia). În cazuri justificate, este posibilă prelungirea termenului cu două luni. s.c. LKHCS s.r.l. în termen de o lună de la primirea cererii, va informa clientul despre prelungirea termenului și motivele întârzierii.

 9. Clientul poate trimite reclamații operatorului, solicitări și cereri privind prelucrarea datelor cu caracter personal și exercitarea drepturilor sale.

 10. Clientul are dreptul de a solicita de la s.c. LKHCS s.r.l. să furnizeze copii ale clauzelor contractuale prin direcționarea anchetei în modulul indicat la §7 din Politica de confidențialitate. 

11. Clientul are dreptul de a depune o plângere la Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în scopul încălcării drepturilor sale sau a altor drepturi acordate prin RGPD.

 

§ 5 Servicii adaptate la interesele și preferințele clientului (profilare) 

1. Profilare - orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal. Profilarea implică utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumiți factori personali a persoanei fizice, în special pentru a analiza aspectele legate de acțiunii, situația sa economică, sănătatea, preferințele personale, locația și comportament. 

2. Datele personale ale clienților pot fi prelucrate în mod automat, cu toate acestea, nu produc efecte juridice și nu au un efect negativ asupra situației clienților. 

3. Profilarea datelor cu caracter personal de către s.c. LKHCS s.r.l. se bazează pe prelucrarea datelor clientului într-un mod automat și manual, utilizându-le pentru a evalua anumite informații ale clienților, în special pentru a analiza sau a prognoza preferințele și interesele personale ale acestuia. 

4. Pentru a transmite clientului mesaje de marketing, s.c. LKHCS s.r.l. utilizează propriile mecanisme de cookie-uri pentru a descărca informații despre activitatea clienților, care accesează site-ul magazinului online. Detalii privind utilizarea cookie-urilor pot fi găsite la §3. Temeiul juridic - interes legitim (articolul 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD), constă în corelarea mesajelor de marketing cu preferințele și interesele clientului.

 

§ 6 Gestionarea securității 

1. s.c. LKHCS s.r.l. oferă clienților o conexiune sigură la transmiterea datelor personale și la conectarea contului de client de pe site. s.c. LKHCS s.r.l. utilizează sistemul de codificare SSL (securitatea datelor transmise pe internet). 

  

§ 7 Modificări ale politicii de confidențialitate 

1. Politica de confidențialitate poate fi modificată, clienții vor fi anunțati cu 7 zile înainte, despre anumite modificări. 

2. Întrebările legate de politica de confidențialitate sunt adresate:  sparkadvertising.ro@gmail.com

3. Ultima modificare: 18.02.2020

© 2023 by SparkAdvertising | Theme by wix