top of page

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

 

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

 

1. Metoda de livrare (Livrare prin Curier Same Day, DPD sau Urgent Cargus)

2. Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
3. Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului, prin plata online sau prin transfer bancar).


Puteti opta pentru comanda rapida, fara cont sau cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica / sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica

Telefonand [de Luni-Vineri 9.00-17.00] la 0799.769.607 un agent de vanzari va va prelua comanda. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavoastra pe email la comenzi@sparkadvertising.ro

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

bottom of page