Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

 

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

 

1. Metoda de livrare (Livrare prin Curier Same Day, DPD sau Urgent Cargus)

2. Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
3. Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului sau prin transfer bancar).


Puteti opta pentru comanda rapida, fara cont sau cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica / sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

Comanda telefonica

Telefonand [de Luni-Vineri 9.00-17.00] la 0799.769.607 un agent de vanzari va va prelua comanda. 

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavoastra pe email la office@sparkadvertising.ro

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Contact: LKHCS s.r.l.

© by SparkAdvertising  / lkhcs s.r.l.| Theme by wix