top of page

Atentie ! 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos. Va rugam sa cititi cu mare atentie! In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam NU FOLOSITI siteul: www.sparkadvertising.ro

 

  

Termeni si conditii


UTILIZATORUL Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat termenii si conditiile prezentului SITE. 
UTILIZAREA SITE-ULUI - Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre www.sparkadvertising.ro, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de www.sparkadvertising.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. S.C. 
SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale S.C. SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L., prevazute de legislatia in vigoare.

 

 

Drepturile de autor (Copyright) 


Intregul continut al website-ul www.sparkadvertising.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul www.sparkadvertising.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@sparkadvertising.ro

 

 

Confidentialitatea datelor

 

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la serviciile noastre (S.C. SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L.).

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

 

 

  

Informatii despre produse

 

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. NU suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul Dumneavoastra si cea a produsului. 

 

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea telefonica a acesteia sau prin emailul de confirmare la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrare. 


 

Litigii 
Orice litigiu aparut intre Utilizatori si S.C. 
SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.  
 

 

Dispozitii finale 
S.C. 
SPARK DESIGN & ADVERTISING S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.sparkadvertising.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

O data cu lansarea unei comenzi www.sparkadvertising.ro intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.

bottom of page