top of page

Măști reutilizabile pentru copii

Descoperă noile designuri trendy create de designerii de la Spark Advertising!
Imprimate pe o parte, produsele noastre sunt de calitate, comode, confecționate din bumbac 100% și vor rezista la spălări multiple.

Aceste măști nu înlocuiesc măștile medicale cu filtre speciale, integrate! Aceste produse nu sunt dispozitive medicale, nu au certificare CE pentru dispozitive medicale! Măștile au două straturi, sunt fabricate din bumbac 100 % cu țesătura deasă, banda elastică este din elastan pentru confort. Sunt fabricate în România.

Nu se consideră echipament individual de protecție, nu asigură protecție împotriva riscurilor majore și nu constituie o barieră 100%. Spark Advertising Romania - lkhcs s.r.l. nu își asumă răspunderea pentru eventualele situații de îmbolnăvire!

Instrucțiuni de folosire: Înainte de folosire, spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, sau folosiți dezinfectant pentru mâini. Asigurați-vă că produsul nu prezintă nici un defect, nu este găurit etc. Poziționați masca în așa fel încât să acopere vârful nasului, gura și bărbia.

Instrucțiuni de întreținere: măștile textile se vor spăla la temperatura de 40C, apoi se vor călca la 140C, pe verso - ca să nu se deterioreze designul aplicat! Atenție, fierul de călcat să nu intre în contact direct cu designul! Banda elastică se va călca la temperatura potrivită pentru fibre sintetice.

bottom of page